Promovare Website

Forever Nature – Min

In Aloe vera - Suplimente alimentare & nutritive on 28/01/2010 at 7:42 PM

Cu Nature-Min organismul tău va pute beneficia acum de nutrienţi extraşi din adâncul mărilor.4% din masa corpului este construită din minerale, pe care organismul uman nu le poate sintetiza, dar le obţine din hrană sau suplimente alimentare. Forever Nature-Min este o formulă avansată, ce reuneşte forme biodisponibile ale mineralelor, pentru absorbpţie maximă. Produsul oferă minerale şi microelemente în proporţii perfect echilibrate, pentru eficienţă maximă. Utilizând forme minerale chelatate, obţinute în urma sedimentării plantelor şi animalelor marine pe fundul mărilor, produsul Nature-Min furnizează majoritatea mineralelor extistente în corpul uman.

Mineralele îndeplinesc trei funcţii:
1. Unele cum ar fi calciul, fosforul şi magneziul, sunt constituenţi ai oaselor şi dinţilor.
2. Altele, sub formă de săruri solubile, contribuie la controlul compoziţiei fluidelor şi celulelor.
3. Fierul şi hemoiglobina îndeplinesc alte sarcini vitale. Ele colaborează cu enzimele şi proteinele, substanţe necesare producerii şi eliberării de energie.

Forever Nature Min este o excelentă cale de a furniza organismului minerale şi microelementele de care are nevoie, pentru un stil de viaşă sănătos şi echilibrat.

Detalii produs Forever Nature-Min:
Producător: Forever Living Products
Conţinut: 180 tablete
Preţ* consumator: 74,76 lei
Preţ* NDP: 66,80 lei
Preţ* depozit: 54,96 lei
Cod produs: #037
*Preţul conţine TVA
Garanţie: 30 de zile
Termen de valabilitate: 4 ani

Administrare Forever Nature-Min:
6 tablete pe zi.

Ingrediente Forever Nature-Min:
Sediment mineral marin, croscarmeloză sodică, acid stearic.
Conţine cochilii din crustacee (crevete, crab, homar).

Prezentarea video de pe You Tube a produsului Forever Nature-Min şi informaţiile nutritive oferite, vor spulbera nelămuririle dumneavoastă vizavi de calitatea produsului Forever Nature-Min. Pentru mai multe informaţii contactaţi-ne pe e-mail  Graty-Petru@seo4.ro sau lasaţi un comentariu!

Produsele din această categorie nu sunt medicamente, deoarece nu au fost concepute pentru a fi utilizate în scop diagnostic, terapeutic, simptomatic sau preventiv al unor afecţiuni sau grupe de acţiuni, de aceia nu fac obiectul evaluărilor FDA. Pentru orice problemă de ordin medical se impune consultul efectuat de medic…Aloe vera – Produse naturiste Graty&Petru
  1. Rule No.1 (single)…,,Post any comments that does not related the subject Forever Nature – Min, require us to remove. Thank yor for understanding.”

    Regula nr.1 (unica)…,,Postarea oricărui comentariu ce nu are legătură cu subiectul Forever Nature – Min, ne obligă să îl ştergem. Mulţumim pentru înţelegere.” Graty&Petru

Lasă un comentariu